Webinar on-demand

Optimér din SQL Server database og øg din bundlinje

Dorte Møller og Bjarne ”Rasser” Rasmussen er dine værter, når vi ser på, hvordan man bedst overvåger og optimerer sine servere, hvis ydeevnen er begyndt at halte.

Det skal man også gøre, hvis man har sine servere i skyen. Lange svartider og forringet ydeevne giver nemlig spildtid, frustrationer og potentielt fejl – og dét vil man også kunne se i regnskabet. Langsom er langsom, uanset server-setup.

Omdrejningspunktet for dagen bliver performance tuning, og vi dykker ned i:

  • De forskellige årsager til sløvhed i server/database
  • Omkostningerne forbundet med dårlig ydeevne
  • Performance benchmark og jævnlige målinger som del af optimeringen
Webinar on-demand

Se optagelsen

… og få en masse gode råd til, hvordan du optimerer dine SQL Servere – med benchmarking, overvågning og jævnlige målinger af ydeevnen.

Hvorfor skal du deltage?

Se optagelsen og få indsigt i de mindre kendte årsager til forringet ydeevne i dine SQL Servere, og vi kaster lys over de mere alvorlige konsekvenser ved langsomme SQL Server-databasemotorer.Uanset om du har dine servere på matriklen, i skyen, eller du har en hybridløsning, er performanceoptimering relevant for dig. Fungerer noget langsommere end normalt, har du brug for at identificere årsagerne og løse dem, så alt kan køre på skinner igen.Vi giver dig også konkrete råd til, hvordan du afgør, om og hvor der er plads til forbedring. Webinaret varer ca. 30 minutter.